Over Profvoetbalpraat

Het Nederlandse clubvoetbal wordt in internationaal verband anno 2016 nauwelijks meer serieus genomen. We maken naam als opleidingsinstituut voor de echte grote clubs, maar de niveauverschillen met de Europese topclubs worden groter en groter. Het is wachten op een goede lichting die Oranje weer naar een groot toernooi kan loodsen.

Op 1 maart 2017 lanceert auteur Michel Hollander een uniek voetbalboek: BIJNA BUITENSPEL. Hollander interviewde onder meer ex-internationals van het EK '88, opinieleiders en bestuurders uit het Nederlandse profvoetbal. Met verrassende uitspraken spelen zij in op de actualiteiten en de toekomst van het Nederlandse profvoetbal en Oranje. Aanvullend wordt met hun visie aandacht besteed aan het G-voetbal, de homo-acceptatie in het voetbal en het vrouwenvoetbal.

Profvoetbalpraat is bedoeld voor iedereen die voetbal ademt, neemt je mee in de voortgang van de interviews en biedt voetbalkenners (bekend en onbekend) de mogelijkheid, om vanuit hun achtergrond middels een blog hun ervaringen en bevindingen bloot te geven.

Wat moet er gebeuren om de Nederlandse clubs weer een plek te geven in de Europese voetbalcompetities? Komt er ooit nog gelijkheid in de Europese voetbal competities? Krijgen de clubs weer een eigen gezicht met zelfopgeleide spelers? De bal is rond, het is nog niet te laat…

Lees hier verder over Profvoetbalpraat

Michel Hollander

Michel is voetballiefhebber pur sang. Hij toont met dit platform aan, dat je geen Van der Gijp of Derksen hoeft te heten om alleen met naamsbekendheid het grote voetbalpubliek te bereiken en experts aan het woord te laten over hun visie op het Nederlands profvoetbal en de toekomst ervan. Michel betrekt hier grote doelgroepen bij, want in Nederland staat niemand buitenspel!

Wat anderen zeggen over Michel

Loading Quotes...